AutoCAD 2017 Full Version Google Drive Single Link

AutoCAD 2017 Full Version - adalah software yang digunakan untuk menggambar 2 Dimensi dan juga 3 Dimensi  AutoCAD ini juga banyak di pake oleh desainer sampai saat ini. AutoCAD sendiri dikembangkan oleh Autodesk selalu merilis versi terbaru setiap tahunnya. Dengan menggunakan program yang satu ini anda dapat dengan mudah membuat desain yang sangat rumit dengan tingkat detail yang sangat tinggi.



Fitur Terbaru Dari AutoCAD 2017
  • Improve 3D drafting in AutoCAD LT – For all of us that do 2D drafting and design, it’s hard to beat the latest release of AutoCAD LT. But when it comes to 3D features, however, it lacks. Now we know that you can pay a lot more to get 3D versatility in some of Autodesk’s more premium products but for a lot of small businesses that already find LT to be an expensive option, we would love to see more basic 3D options available.
  • Bring back the Classic Workspace view – If you are a long time user of AutoCAD LT, then you’ll be bummed that the Classic Workspace view is no longer available in the 2016 perpetual version (those on the subscription plan still can switch to it). The new workspace interface is so dramatically different that if you’re upgrading from an older version then you’ll have to commit some time to learning it over again to become efficient with the software. While Autodesk cites their decision to remove the view as a “natural evolution towards a modern and more efficient interface”, we would like to see the option return for those that want it.
  • Improve digital rights management and support – Autodesk has a really poor licensing management setup and nearly no support available if you get stuck activating your new. In the 2016 release, we found a number of customers complaining that they could not activate their new licenses using their existing account Autodesk ID’s when trying to install the software using “I already have an Autodesk account” installation option. The only workaround was to remove any trial versions of the software and reinstalling it under a newly created Autodesk ID. We hope that once the 2017 version rolls in that they will improve this setup process.
Cara Install AutoCAD 2017
1.  Matikan antivirus
2.  Ekstrak kedua file yang sudah di download
3.  Buka folder AutoCAD 2017, jalankan AutoCAD_2017_English_Win_64bit_dlm_001_002.sfx.exe
4.  Install AutoCAD 2017 seperti biasa
5.  Selesai install disconnect PC dari koneksi internet, dan jalankan AutoCAD
6.  Jika muncul pilihan, pilih Activate kemudian Enter a Serial Number
7.  Masukkan Serial & Product Key berikut, lalu Next
  • Serial: 313-13131313
  • Product Key: 001I1
8.  Pilih I have an activation code from Autodesk
9.  Copy Request Code yang muncul di jendela aktivasi AutoCAD
10. Jalankan Keygen.exe yang ada di dalam folder Keygen dengan Run as Administrator
11. Paste Request Code tadi di box Request, kemudian klik Patch, lalu Generate
12. Copy Activation Code yang muncul di Keygen, lalu paste di halaman aktivasi AutoCAD
13. Klik Next
14. Done. . !!

Download AutoCAD 2017

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

10 komentar

komentar
30 Agustus 2017 06.15 delete

ini untuk vrsi berapa bit ya min ?

Reply
avatar
30 November 2017 17.17 delete

min...udah ngikukitin step by step tapi masih tetep gak bisa juga aktivasi code nya.
mohon pencerahannya min

Reply
avatar
30 November 2017 17.18 delete

udah sempet bisa, gara gara ane restart jadi minta aktivasi lagi, terus ane ulangin tuh step 8 - 12, eh malah gak bisa

Reply
avatar
1 Desember 2017 08.02 delete

gan keygen nya ga bisa di download

Reply
avatar
23 Desember 2017 11.53 delete

keygen gabisa di download gan
mohon diperbaiki link nya gan
terima kasih :)

Reply
avatar
8 Januari 2018 19.14 delete

keygen gabisa di download gan
mohon diperbaiki linknya gan
Terimakasih banyak

Reply
avatar
19 Februari 2018 08.43 delete

keygen ga bisa di download gan,
tolong diperbaiki linknya yak, saya mau install jadi bingung
makasih :)

Reply
avatar
1 Maret 2018 14.55 delete

Ga bisa di buka bos stuk di loading ada solusi ngga ?

Reply
avatar
16 Maret 2018 12.21 delete

https://drive.google.com/file/d/0B-PNxeVGufszN2xqb0pGR2t1Z28/edit

Reply
avatar
14 Mei 2018 15.45 delete

https://drive.google.com/uc?id=0B9FhwvNh8UmtM01EZE02bjVCQUE&export=download

Reply
avatar